02092014

Fra dansemus til hjemmegående

At blogge er ikke helt nyt for mig. Jeg har, for efterhånden mange år siden, udfoldet mig i blogland. Det var en blog, der handlede om de små finurlige ting, der dengang fyldte mit liv. Jeg var en hjemmeboende purung nybagt studine, der brugte dagene på at slynge basser over disken og brugte weekenderne på Tante Olgas dansegulv.

Da jeg fik mod på at komme videre med livet, udskiftede jeg bagerjomfrutitlen med titlen som travl studerende på Aarhus Universitet. Derefter blev blogindlæg langsomt udskiftet med notater til tunge bøger om kroppen, tænder og behandlingsmetoder. Nu har vi nået 2014. Jeg er færdiguddannet, har fået fast job, købt familiebil, bosat mig i småbørnsghetto og presset 3310 g færdigbagt blandingsprodukt ud.
Jeg er blevet en træt, let lugtende nybagt mor med fedtet hår, der savner sine lange bade, sin middagslur og en god rødvinsbrandert.

foto-4

 

Min blog bliver et samsurium af opture og nedture kogt sammen med lidt hverdagsbrok om babygylp og frustrationer over den manglende søvn og ammefiaskoen. Selvfølgelig toppet med lidt af det vidunderlige, der gør alt besværet værd. Kort sagt en ventil for mine frustrationer og de mærkelige tanker, der flyver igennem hovedet på en, der går hjemme på barsel og kører den vilde ammehjerne – på trods af, at jeg ikke ammer!

Velkommen til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02092014