Tiger on the loose...

Lad der være fest!

IMG_3224Hvis der er noget, jeg elsker, så er det at nørkle med computeren med kreative ting. Rigtig finde min gamle teenage Photoshop-nørd frem og gå amok. Ikke fordi disse invitationer er lavet i Photoshop – eller fordi kreativiteten som sådan er gået amok.

Jeg holdt desværre ikke mine Photoshop evner ved lige, og på de 10 år der efterhånden er gået, siden jeg rigtigt var Photoshop-nørd, er der sket lidt for meget med Photoshop til, at jeg kan lave det, jeg kunne engang. Så det blev en omgang leg med fonts i Pages i stedet. Ikke desto mindre er jeg rigtig glad for resultatet. Simpelt men med twist.

Nu glæder jeg mig bare til fest!

foto-3

#Slutmedpral

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiger on the loose...