1976 - 1986 - 2014

I dag er jeg 3 måneder gammel

IMG_0078

Lys for enden af tunnelen! Nu kan jeg endelig kigge på Carl og føle at det er helt igennem dejligt at være mor! Den her måned har været den bedste måned. Carl er begyndt at give utrolig meget tilbage til os. Han smiler, pludrer og lærer nye ting fra dag til dag.

Carl er efterhånden ved at blive en stor krabat! Højden siger 64 cm og vægten 7,15 kg! Så str. 62 i blev en kort fornøjelse, og jeg kan pakke alt for meget tøj ned, der ikke er blev brugt. Han er da også en baby, der ELSKER at spise – og som nærmest sluger maden. Det går så hurtigt, at vi er gået ned på newborn-sutteflaskesutter, så mælken ikke er væk på 1 minut – og så mælken ikke bare ryger op igen bagefter! Vaskemaskinen har nærmest kørt non-stop med stofbleer gennemvædet med gylp.

Du kan aldrig få stofbleer nok!

Den besked havde jeg fået, før jeg fødte. Og jeg havde også tænk ro på, så mange skal man vel heller ikke bruge. Og det gik da også godt den først stykke tid. Det gik over! Vi gennemvæder stofble efter stofble med gylp og Carls nye ekstreme savletendens.
Derudover er Carl storbruger af stofbleer, når han skal sove. Der skal gerne være en over øjnene og en mellem hænderne, som kan nuldres mens han falder i søvn.

Motorisk er Carl stadig ikke en mavebaby. Men han er begyndt at skælde ud i stedet for at skrige, når vi triller ham om på maven. Så det går fremad. Vi ved ikke helt, hvorfor han skælder ud. Mit bud er, at det kræver for mange kræfter, så han ikke kan snakke samtidig. Carl er en snakkebaby. Han snakker non-stop! Og det virker til at det er lidt hårdere at snakke, når han kommer om på maven. På ryggen er han til gengæld rigtig god, og han er så småt begyndt at rulle om på siden, hvis der er noget spændende, han skal nå. Det begyndte han især på efter vi fik en O-ball. Det er det første legetøj, han har kunne holde selv, og han først fik den i hænderne, gik det stærkt med at tage fat i alt.

Hvad har jeg så lært nu?

• Der går lang tid før jeg kommer til at sove igennem.
• At være mor er den bedste følelse i verden!
• Man skal huske at pleje forholdet med voksentid, hvor der kun er fokus på mor og far og ikke Carl.
• Hvorfor man skal have en tørretumbler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1976 - 1986 - 2014