Moar! er en personlig hverdagsblog, skrevet af mig, Julia.

Jeg er en gennemsnitlig kvinde på 28 år. Jeg bor i Aalborg med min kæreste Casper, der opsnappede mig til en julefrokost på universitetet. I september 2014 blev vi de stolte forældre til baby-Carl, som siden har beriget vores liv og frarøvet os vores søvn.

Før jeg omlagde mit liv til manglende søvn og gylp på tøjet, arbejdede jeg som tandlæge dels med børn i en kommunal tandpleje og dels med voksne ude i det private. Nu går jeg rundt i mine lille barselsosteklokke derhjemme, og forsøger at holde ammehjernen på afstand – hvilket ikke umiddelbart lykkedes.

Moar! er min ventil for de mærkværdige tanker, der flyver igennem mit forvirrede hovede. Her lufter jeg ud, og kommer ud med de hverdagsfrustrationer og dilemmaer, der opstår hos en uerfaren, nybagt mor.

Velkommen til!