Min ammehistorie #3

Terrible fours

Morgenstund med Carl 003Når baby når 4 måneders alderen, er det åbenbart helt normalt, at de sover dårligere og mindre. Ja tak!

Jeg synes i forvejen ikke, jeg havde trukket lykkestrået mht. søvnlængde med Carl. Han er, eller var, oppe 3 gange mellem 21 og 8 om morgenen. Helt normalt ja, men ikke ligefrem en wunderbaby. Det kan jeg dog leve med. Især fordi han var sød at tage et langt stræk fra 21 til 2.

Nu længes jeg efter de dage! Den sidste uge er søvnen blevet brudt af hyppigere behov for at blive vendt i sengen, blive trøstet i drømmegråden (læs her), få sutten i munden igen og blive beroliget. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, der er behov for opmærksomhed! Derudover er putteritualet blevet krydret med 10 minutters enetale, hvorefter han begynder at klynke for at få sutten i munden. Hvor blev babyen af, der bare kunne lægges med en sut i munden, en stofble over øjnene, og så var han væk?

Selv den ellers så sikre bilpowernap står sin prøve!

Læs: Mor er pissetræt! Hvornår får jeg lov at sove igen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min ammehistorie #3