Ugens højdepunkt!

Tiger on the loose…

IMG_3263

– mom in distress!

De der tigerspring! Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg ikke skulle bekendte mig til “tigerspringene”. For i mit lille hovede var det ligeså fiktivt som julemanden. En populær dille, der ville tjene penge på at sælge beroligelsespiller til bekymrede og pressede mødre, når ungen skriger i tide og utide.

Men efter første besøg hos arbejdspladsen i går, hvor det var meningen, at mor skulle snakke barselsplan med chefen, må jeg overgive mig og konstatere, at ‘Damn, it’s true’.

Besøget forløb nogenlunde sådan her:

 • Baby bliver spist af hjemme.
 • Baby skriger, da han bliver pakket i autostolen.
 • Baby har heldigvis en bil-snoozeknap, og falder i søvn i bilen.
 • Baby skal ud af autostolen 20 min senere og over i liften for at sove videre, men baby vil ikke sove mere.
 • Baby skriger – rigtig meget! Så meget, at tonen når helt derop, hvor det gør ondt i hjertet!
 • Mor forsøger at trøste uden held.
 • Mor tænker; “Du har godt fået en flaske for kun en lille time siden, men lad os da prøve om det kan stoppe skrigemonstreret, så det kan blive bare lidt ro til at snakke med kollegaer og få planlagt barsel.
 • Baby får en flaske, og falder til ro for en (meget) lille stund.
 • Baby gylper og gylper (dammit – dum beslutning mor!). Baby gylper i øvrigt utrolig meget ud over chefen…
 • Baby skriger igen.
 • Mor giver op, og pakker baby i bilen.
 • Baby sover, grynter lidt da han bliver lagt over i barnevognen hjemme, og sover i flere timer. Det er hårdt at tage en skrigetur!

Suk!

IMG_3262

Der har været lignende episoder de sidste par dage. Daglige skrigeturer, hvor han ikke kan indse, at han har spist og er træt. Han giver ikke op, før han til sidst er så udmattet, at han ikke holde sig vågen længere.

Jeg har endda overgivet mig så meget, at jeg ikke kunne nøjes med at hente app’en. Nej, jeg har sq købt bogen!
#Tiger on the loose – mommy in distress!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens højdepunkt!