I dag er jeg 3 måneder gammel

Nytår med tju-bang i! Eller…

Så rendte tiden op for år 2014!

Som nybagte forældre har det med nytårsplaner ikke lige stået øverst på to-do-listen. Før vi så af det, var det ved at være den 31. december, og nytårsplanerne var få (eller rettere ingen). Så vi besluttede at nytåret 2014 skulle være i hyggens tegn med god mad, vin og kvali-tid med vores lille nye guldklump. Mellem linjerne; hvor der før var godt gang i drinksne, konfetti og dans på bordene, stod den denne gang på hjemlig familietid.

Hele dagen brugte vi på at forberede lækker mad, pynte bord, hygge med Carl og shine os op til nytårsbraget.

FullSizeRender-2

FullSizeRender-5FullSizeRender-4

Menuen stod på lækker jordskokkesuppe med en bund af torsk og fritterede løg toppet med jordskokkechips til forret. Efter forretten blev Carl puttet, og gav sine forældre lidt voksentid.

Hovedretten var Caspers herreret med KÆMPE T-bone steak, der lige kunne give plads til lidt Pommes Anna med et tvist og en fennikel-salat. Selvfølgelig serveret med lækker hjemmelavet bearnaisesovs.

Desserten var en aldeles mislykket chokolademousse med en topping af appelsin, jordbær og granatæble. Jeg var vidst lidt for ivrig med chokoladen, så moussen blev utrolig stiv og let grynet. Men den smagte heldigvis godt.

Der var selvfølgelig også hjemmelavet kransekage, som ville være blevet rigtig lækker, hvis ikke jeg glemte den i ovnen. Så da alle mine retter blev knap så succesfulde, kårede jeg mig selv til årets Nytårstorsk!

FullSizeRender-3 IMG_4819

Carl klarede aftenen til et rent 12-tal. Kl. 9 sov han trygt i sin seng, og vågnede først klokken 00.30 for lige at få en natflaske. Der var ikke så meget pyller med det fyrværkeri. Så efter natflasken kunne han blive puttet igen – sammen med os. Det er hårdt at være forældre, og med et par flasker vin i systemet drattede vi om og sov klokken 01.00.

Men hold kæft hvor jeg glæder mig til næste nytår! Der skal den have fuld konfetti!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er jeg 3 måneder gammel