I dag er jeg 8 uger gammel

Baby ønsker sig…

IMG_3558

Land og internet er blevet støvet tørt for ideer til ønskelisten, og jeg har tømt nære venner og families hoveder for kreative inputs. Det er dælme ikke nemt at finde barnedåbsønsker. Det gør det heller ikke nemmere, at jeg havde besluttet, at der skulle være ønsker fra top til bund på invitationen. Ønskelisten er bagsiden af barnedåbsinvitationen (se her).

Ønskerne er en blanding af ting, vi har brug for på nuværende tidspunkt samt ting, som Carl først får glæde af, når han bliver større.

ønsker

Nogle af favoritterne på ønskelisten (hvis man spørger mor) er:

  1. Dantoy Scooter: Scooteren der vækker de bedste barndomsminder hos mig. Jeg glæder mig til Carl skal suse rundt i gaden på sin scooter og ødelægge alle snuderne på sine sko.
  2. Stokke Tripp Trapp højstol: Tripp Trapp højstolen har et klassisk og tidsløst design, som passer perfekt ind i vores stil. Den er robust at se på, men samtidig enkel og stilfuld. Og så er det da smart, at den kan indstilles fra spædbarn til “voksen”.
  3. Wheelybug: De er så søde!
  4. Jakob Martin Strid litografier: Både Casper og jeg elsker Jakob Martin Strids forunderlige univers. Vi så udstillingen af illustrationerne fra hans børnebøger på Kunsten i Aalborg, og var med det samme tryllebundet af de fantasifulde eventyr. Der er så mange små finurlige detaljer på billederne, som man kan bruge timer på at studere og snakke om. Jeg kan også anbefale hans bøger ‘Mustafas Kiosk’ og ‘Den utrolige historie om den kæmpe store pære’.
  5. Franck & Fischer Musling aktivitetstæppe: Franck & Fischers aktivitetslegetøj var noget af det første mit mor hjerte vidste skulle være i mit hjem. Jeg læste en anbefaling på www.daddyo.dk om deres aktivitetsstativ, som jeg faldt pladask for. Heldigvis var Casper enige om, at den måtte stå i vores hjem (trods prisen). Nu mangler vi bare et fint tæppe til at ligge under.
  6. ERGObaby bæresele: Vi har eksperimenteret lidt med måder at bære Carl på herhjemme, så vi kan have armene fri. Vi prøvede først med en slynge, men den var Carl slet ikke fan af. Den var heldigvis lånt! Jeg har siden købt en billig, brugt BabyBjorn-bæresele, og det gik meget bedre. ERGObabys bæresele kom derfor på listen, da den er designet således, at der ikke er begrænsninger på dagsbruget. Den støtter, så babys ryg ikke belastes uhensigtsmæssigt. Derudover kan baby sidde både på mave, ryg og hofte.
  7. bObles: Hvem elsker ikke bObles? Jeg vil især gerne have kyllingen, så vi kan øve hovedet løft med Carl ligger på maven – for det er han ikke fan af!
  8. Retro gå-racerbil: Caspers yndling. Casper har helt fra jeg blev gravid vidst, at den skulle på ønskelisten. Så det kom den. Det er jeg nu heller ikke helt utilfreds med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er jeg 8 uger gammel